Hema Woonverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 31,03

  Over Hema Woonverzekering

  Verzekeraar Hema staat voor eenvoud, duidelijkheid en kwaliteit. De Nederlandse verzekeraar biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder de woonverzekeringen die op deze pagina uitgelicht zijn.

  Voordelen Hema woonverzekering

  • Uitgebreide dekking tegen scherpe premies.
  • Eenvoudig, duidelijk en kwalitatief goed.
  • Dagelijks opzegbaar.
  • Zelf wijzingen doorvoeren in de online polis map.

  Woonverzekeringen van Hema

  Hema biedt 3 verschillende woonverzekeringen aan. Dit zijn de opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast bieden zij ook aanvullende opties om je woning extra te verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen.

  Opstalverzekering

  De opstalverzekering van Hema is een verzekering waarmee je schade kunt afdekken aan je woning. Denk aan: brand, inbraak, storm en blikseminslag. Onder opstal verstaan we alles wat niet zonder schade kan worden verwijderd van je woning. Wat je wel kan verplaatsen valt onder de inboedelverzekering. Desondanks dat je met de opstalverzekering van Hema Allrisk verzekerd bent, biedt Hema naast de basis dekking ook een aanvullende dekking bij de opstalverzekering. Met deze aanvullende dekking verzeker je de ramen en ruiten van je huis met de glasdekking. Naast deze aanvullende dekking, kan je altijd nog keuze maken uit de volgende dekkingen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Ongevallenverzekering;
  • Appartementplusdekking;
  • Aanvullende glasverzekering.

  Het eigen risico probeert Hema zo laag mogelijk te houden. Per schade is je eigen risico €100,-. Op het moment dat je gebruik maakt van herstelservice betaal je zelfs helemaal geen eigen risico. Lees in de voorwaarden onderaan deze pagina wat er precies wordt vergoed. Als je woning wordt beschadigd door storm heb je altijd een eigen risico van €225,-.

  Inboedelverzekering

  De inboedelverzekering van Hema verzekert jouw inboedel tegen mogelijke schade als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen, zoals brand of storm. Schade aan je huis valt niet onder deze verzekering, deze schade valt onder opstalverzekering. Het is mogelijk om deze inboedelverzekering aan te vullen met aanvullende dekkingen. Net als bij de opstalverzekering heb je keuze uit:

  • Aanvullende glasverzekering;
  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Ongevallenverzekering.

  Het eigen risico is per schade €100,-. Ook bij de inboedelverzekering geldt dat, als je gebruik maakt van Hema verzekeringen, geen eigen risico hebt. Bij schade aan laptops, tablets en telefoons geldt een eigen risico van €100,-. Het eigen risico voor schade door diefstal bedraagt €225,- en bij diefstal van geld maximaal €1.000,-.

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Het kan bij iedereen voorkomen ondoordachts of veroorzaakt een ongelukje. Dit hoort nou eenmaal bij het mens zijn, echter kan het zo zijn dat een ander hier schade van ervaart. Hier kan jij voor aansprakelijk zijn en er wordt dan van jou verwacht dat je de schade vergoedt. De aansprakelijkheidsverzekering dekt tegen de financiële gevolgen. Bij Hema ben je wereldwijd verzekerd tot €1.500.000,-. Lees voor meer informatie de voorwaarden onderaan goed door.

  Polisvoorwaarden

   

  vanaf € 31,03