Ditzo woonverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 33,41 p/m

  Over Ditzo woonverzekering

  Ditzo is een internetverzekeraar en behoort als onderdeel tot de groep van ASR Nederland. Op deze pagina lees je alles over de voordelen en dekking over de verschillende woonverzekeringen die Ditzo aanbiedt.

  Voordelen Ditzo woonverzekering

  • Onbeperkt garantie (tegen onderverzekering);
  • Vervangende woonruimte bij nood (wij regelen het);
  • Eigen risico bepalen bij stormschade;
  • Bij verhuur ook mogelijkheid tot verzekering (bijvoorbeeld Airbnb).

  Woonverzekeringen van Ditzo

  Ditzo biedt 3 verschillende woonverzekeringen aan. Dit zijn de opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast bieden zij ook een aantal aanvullende verzekeringen: Keuzedekking Allrisk, Keuzedekking Glas en Keuzedekking Verhuur.

  Opstalverzekering

  Ditzo biedt enkel de mogelijkheid om een basis dekking opstalverzekering af te sluiten. De verzekeraar vergoedt met de opstalverzekering vaak voorkomende schades aan je woning, waaronder brand, water, blikseminslag of storm. Daarnaast vergoedt de opstalverzekering van Ditzo apart staande bijgebouwen. Deze bijgebouwen moeten duurzaam met de grond verenigd zijn en op hetzelfde adres en perceel staan bij het verzekerde woonhuis.

  Inboedelverzekering

  De inboedelverzekering van Ditzo vergoedt vaak voorkomende schade aan je woning, zoals brand, water, blikseminslag of storm. Ook bij de inboedelverzekering vergoedt Ditzo apart staande bijgebouwen. Diefstal of schade bij sieraden worden bij Ditzo maximaal vergoed, dit betekent dat ze tot €6.000,- verzekerd zijn. Er is zelfs de mogelijkheid om dit te verhogen naar €10.000,-. In sommige situaties wordt er niks vergoedt, dus lees eerst de voorwaarden door in de bijlage onderaan deze pagina. Het is bij Ditzo ook mogelijk om je kostbaarheden buitenshuis te verzekeren. Dit betekent dat je gedekt bent voor verlies van kostbare spullen die je bijvoorbeeld op reis meeneemt. Je hebt keuze uit dekking tot €7.000,-, €15.000,- of €25.000,-.

  Aansprakelijkheidsverzekering

  Bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering van Ditzo zorg je ervoor dat je verzekerd bent voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het is al mogelijk deze verzekering af te sluiten voor €2,21 per maand. Binnen 2 minuten kan je je huisleden en huisdieren wereldwijd verzekeren. Dit geldt ook voor uitwonende studerende kinderen. Je kan je tot maximaal €2.500.000,- laten verzekeren.

  Aanvullende dekkingen

  Keuzedekking Allrisk

  Met deze keuzedekking Allrisk kun je jezelf extra verzekeren voor schade aan je woonhuis. Dit geldt voor schade die is veroorzaakt door andere, plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen. Niet alles is bij een Allriskdekking verzekerd. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden door, deze kan je onderaan deze pagina vinden.

  Keuzedekking Glas

  Met deze keuzedekking Glas ben je extra verzekerd tegen ruitbreuk die veroorzaakt wordt door een ander, maar ook voor plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen. Er wordt maximaal €500,- aan glasschade vergoedt. Ruitbreuk is niet verzekerd als het tijdens de bouw, verbouw of aanbouw van je woning gebeurd. Deze keuzedekking geldt ook niet op het moment dat je woonhuis of appartement gekraakt wordt of langer dan 3 maanden leeg staat of onbewoond is. Alle beperkingen zijn te vinden in de algemene voorwaarden.

  Keuzedekking Verhuur

  Met deze keuzedekking Verhuur ben je verzekerd voor schade aan je woonhuis of appartement als je je gehele woning verhuurd of delen daarvan. Dan geldt dezelfde verzekering die beschreven staat onder basisdekking. De allriskdekking geldt niet als je je woonhuis niet verhuurt.

  Polisvoorwaarden Ditzo woonverzekering

  Lees altijd eerst de polisvoorwaarden door voordat je een woonverzekering afsluit.

   

  vanaf € 33,41 p/m